Nová spolupráca so značkou VASAGLE

Osobitý a cenovo dostupný štýl – to je mottom nemeckej firmy Vasagle. Novo ponúkame nábytok tejto značky, ktorý si budete môcť zakúpiť za veľmi atraktívne ceny a pohodlie vášho domova.

vasagle

 Vízia Vasaglu je vytvárať jednoduchý, cenovo dostupný nábytok, ktorý prináša radosť a osobitosť, ako do malých bytov, tak aj veľkých domácností. Ich kolekcia ponúka široký výber nábytku do obývačky, spálne, kúpeľne, kuchyne, predsiene či kancelárie.    

jojojojo

 Ak ste milovníci industriálneho štýlu, môžete si tak ľahko vytvoriť osobitý interiér, podľa vašich predstáv. Kombinácia dreva v teplom odtieni s kovom v čiernej farbe sa hodí do väčšiny interiérov. Tiež k týmto materiálom ľahko doladíte dekorácie a ďalší nábytok. Kolekcia má navyše veľmi širokú ponuku, takže s ňou jednoducho zariadite väčšinu vašej domácnosti.

Od svojho spustenia sa VASAGLE rýchlo stala najpredávanejšou značkou nábytku na Amazone a výrobky tejto značky získali obrovský ohlas aj na veľtrhu v USA.

e19d5b95-37cd-4e68-b244-989478c78e76.__CR0,0,970,600_PT0_SX970_V1___

A ako to všetko začalo? V roku 2017 sa niekoľko absolventov, pôsobiacich v SONGMICS (výrobca a distribútor nábytku – materská spoločnosť Vasaglu), zamyslelo nad tým, že mnoho mladých ľudí rieši rovnaký problém. Nepáči sa im, ako sú nájomné byty zariadené, a chceli by im dať nový vzhľad, ale pekný a kvalitný nábytok je príliš drahý.

81q1RSj8HqL._AC_SL1500_

Rozhodli sa teda začať vyrábať cenovo dostupný, dobre vyzerajúci a kvalitný nábytok po svojom. Zhromaždili tím a študovali design, materiály, kontrolu kvality, balenie, logistiku a všetko čo potrebovali vedieť o nábytkárskom priemysle. Potom navrhli rad odolného, ​​kvalitného, ​​personalizovaného a cenovo dostupného nábytku, ktorý bol po uvedení na trh veľmi rýchlo prijatý zákazníkmi.

81zpb+ykJFL._AC_SL1500_

Aj napriek rýchlemu rastu tržieb, celý tím pokračoval v skúmaní a vypočul si spätnú väzbu od svojich zákazníkov, potom vykonali dôkladný prieskum a stanovili si hodnoty, ktorými sa dodnes riadia.

vasaglegff

VASAGLE – hodnotný, jednoduchý, príťažlivý, originálny, trvalý a príjemný

Teraz s rozvojom a rastom firmy, ich produkty zdobia domy a byty v Európe, Severnej Amerike a Japonsku. Spoločnosť vytvorila vynikajúci medzinárodný dizajnový tím, ktorý striktne dodržiava medzinárodné štandardy kvality, neustále sa vyvíjajú a zdokonaľujú a úprimne hovoria svojim zákazníkom: „Radi vám pomôžeme vybaviť váš domov podľa vašich predstáv.“

03-vasagle-industrial-design-bookshelf-lbc022b01 (1)

Všestrannosť, cenová dostupnosť, jednoduchá montáž, príťažlivý vzhľad, originálny dizajn, trvalá kvalita, príjemný zážitok. Toto a oveľa viac je VASAGLE.

Kompletnú ponuku nájdete TU