Zlepšujeme balenie a urýchľujeme dodanie: vaša spokojnosť, naše poslanie.

V našej spoločnosti si uvedomujeme, že bezproblémové doručenie je dnes štandardom, ktorý musí bezpodmienečne spĺňať každý väčší e-shop. Preto neustále zlepšujeme kvalitu a bezpečnosť balenia a doručovania.

Naším cieľom je prekonať očakávania a zabezpečiť, aby sa každý výrobok dostal do rúk našich zákazníkov v perfektnom stave, čo je kľúčom k poskytnutiu výnimočného zážitku z nakupovania. Starostlivým výberom obalových materiálov a optimalizáciou našich logistických procesov zaručujeme, že váš tovar bude doručený bezpečne a s maximálnou starostlivosťou.

Balenie a dodávka: kľúč k spokojnosti zákazníka

Livero Express: bezproblémové doručenie s našou vlastnou prepravou 

Livero Express je naša špeciálna doručovacia služba, ktorá zabezpečuje bezproblémové doručenie vašich objednávok. Vďaka našim priateľským vodičom sa môžete spoľahnúť, že váš tovar dorazí v stopercentnom stave.

Budete informovaní o presnom čase doručenia a môžete si dohodnúť doručenie podľa svojich potrieb. So službou Livero Express nie je problém doručiť vaše objednávky kamkoľvek potrebujete. Pri objednávkach nad 10 000 Kč navyše získate dopravu zadarmo. Veríme, že Livero Express vám poskytne jedinečný zážitok z nakupovania, a to nielen pri nákupe kompletného kúpeľňového vybavenia.

Ekologické balenie a dodanie

Hoci sa snažíme minimalizovať množstvo odpadu, v prvom rade nám ide o bezpečné doručenie objednaného tovaru. Preto používame strečovú fóliu v tenkých vrstvách, aby sme zabezpečili, že škatule zostanú suché a nepoškodené, ako aj signálne nálepky na zvýšenie bezpečnosti. Okrem toho používame nasledujúce udržateľné opatrenia:

  • Nákup už použitých krabíc: uprednostňujeme krabice, ktoré už boli použité na balenie, čím znižujeme dopyt po nových materiáloch a podporujeme recykláciu.
  • Recyklácia nepoužiteľných krabíc: nevyhadzujeme krabice, ktoré sa už nedajú použiť na balenie. Namiesto toho ich skartujeme a používame ako výplňový materiál.
  • Opätovné použitie materiálov: starým fóliám a kartónom vraciame život, ktoré tiež používame ako výplňový materiál.
  • Elektronické faktúry: Znižujeme množstvo papierového odpadu tým, že všetky faktúry posielame elektronicky.
  • Triedenie odpadu: V našej spoločnosti dôsledne triedime odpad, aby sme minimalizovali negatívny vplyv na životné prostredie.
Balenie a dodávka: kľúč k spokojnosti zákazníka
Balenie a dodávka: kľúč k spokojnosti zákazníka

Nadrozmerné balenie na mieru: precíznosť a starostlivosť z našej dielne

Vaše obavy z doručenia rozbitého tovaru, najmä v prípade nadrozmerných objednávok, sú pochopiteľné. Máme však zavedené procesy, ktoré tieto obavy eliminujú. Naša vlastná dielňa na výrobu paliet a rámov na mieru nám umožňuje presne a bezpečne zabaliť každý výrobok, či už ide o sprchové kúty, vane alebo záchodové misy, čím zabezpečíme, že váš nákup dorazí bezpečne aj po viacnásobnom preložení v skladoch prepravných spoločností.

Naším cieľom je, aby nákupy online u nás boli bezproblémové a ekonomické. Vďaka špičkovému baleniu a efektívnemu doručeniu vám šetríme čas, energiu a peniaze, zatiaľ čo váš tovar bezpečne dorazí k vašim dverám.

Efektívny proces vychystávania: rýchlosť a presnosť v každom kroku

Naši skladníci používajú na expedíciu zdvíhacie vozíky, ktoré im umožňujú efektívne a bezpečne manipulovať s ťažkými položkami, ako sú sprchové kúty, zásteny a vane. Táto efektivita pri manipulácii s tovarom nielen urýchľuje proces expedície, ale aj výrazne znižuje riziko poškodenia.

Okrem toho vybavenie každého pracovníka skladu obsahuje najnovšie technológie a systémy - čítačky prstov a mobilné telefóny schopné snímať čiarové kódy. Tým sa minimalizujú ľudské chyby a zabezpečuje sa, že každý zákazník dostane presne to, čo si objednal, vrátane správnej farby a veľkosti výrobku.

Balenie a dodávka: kľúč k spokojnosti zákazníka