LIVERO: Náš príbeh

Od rodinného sna k lídrovi v oblasti kúpeľňového a interiérového vybavenia

Livero SK

Jan Fréhar - riaditeľ spoločnosti

Ako riaditel' spoločnosti Livero by som vám rád predstavil náš tím a e-shop Livero, ktorý je výsledkom našej práce a vášne. Sme tvorcami značky Cerano, ktorá je symbolom kvality a dizajnu v oblasti kúpeľňového vybavenia.

Naša cesta k vytvoreniu pevnej a uznávanej značky nebola jednoduchá, ale vďaka odhodlaniu a tímovej práci sme vybudovali spoločnosť, na ktorú sme skutočne hrdí.

Naša cesta k založeniu spoločnosti LIVERO

Rok 2018 sme začali s vierou, že malý sen môže prerásť do niečoho veľkého. Bez finančného kapitálu, ale s neúnavnou prácou a neochvejnou vôľou sme vybudovali základy našej rodinnej firmy LIVERO.

Odvtedy bola naša cesta plná výziev, ale každý krok nás priblížil k nášmu cieľu: stať sa miestom, kde sú kvalita a starostlivosť zjavné v každom ponúkanom výrobku.

NÁŠ TÍM LIVERO

Základné kamene našej rodiny

Už od našich začiatkov sme presvedčení, že základom nášho úspechu sú skutočné rodinné hodnoty. V spoločnosti Livero každý člen tímu a každý výrobok, ktorý predstavíme, odráža časť našej cesty, nekonečnú snahu o dokonalosť a pochopenie, že za všetkým sú ľudia s vášňou pre plnenie túžob našich zákazníkov. Táto filozofia je hnacou silou každého nášho rozhodnutia, od starostlivého výberu ponúkaných výrobkov až po osobný prístup k starostlivosti o zákazníkov. Je to príbeh o tom, ako rodinné hodnoty formujú cestu k dokonalosti, ktorú všetci v spoločnosti Livero sledujú, aby sa každý zákazník cítil cenený a spokojný.

Našou najcennejšou hodnotou je náš tím - skupina zanietených profesionálov, ktorí sú základom úspechu spoločnosti LIVERO. Každý zamestnanec prispieva jedinečnými zručnosťami a vášňami, ktoré spolu tvoria dynamickú silu našej spoločnosti. Táto fotogaléria ukazuje tváre ľudí, ktorí každý deň pracujú na tom, aby naše výrobky a služby boli najlepšie na trhu.

Míľniky našej cesty: LIVERO

2018: založenie spoločnosti LIVERO - odvaha začať s prázdnymi vreckami, ale s neobmedzenou vierou vo vlastné sily.

2019: Náš tím sa rozrástol na 5 zamestnancov - prvý významný krok k rozvoju kapacít.

2020: Expanzia na Slovensko - s tímom 10 ľudí sme prekročili hranice, aby sme sa dostali bližšie k našim zákazníkom.

2022: Vstup do elitnej päťky e-shopov s kúpeľňovým vybavením v Českej republike - tím sa rozrástol na 20 ľudí.

2023: Založenie vlastných značiek Cerano a ViaDomo a spustenie vlastnej autodopravy - posilnenie priameho kontaktu so zákazníkmi.

2024: Uvedenie značky Tuana a rozšírenie tímu na 30 zamestnancov - nová éra v našej ponuke a službách.

 

Livero SK

Naše vlastné značky: Cerano, ViaDomo a Tuana

Vývoj našich vlastných značiek bol prirodzeným krokom v našej snahe ponúkať jedinečné, kvalitné a cenovo dostupné výrobky. Cerano a ViaDomo sa stali synonymom inovácie a dizajnu v oblasti kúpeľňového a interiérového vybavenia.

V roku 2024 s hrdosťou predstavíme značku Tuana, ktorá je ďalším krokom v našom poslaní poskytovať ešte širší sortiment výrobkov a umožniť našim zákazníkom vytvoriť si domov presne podľa svojich predstáv.

Zobraziť ponuku

Naša vízia a hodnoty

Každý deň, s každým novým zákazníkom a každým krokom na našej ceste píšeme novú kapitolu príbehu LIVERO. Naša vízia do budúcnosti je jasná: chceme naďalej rásť, inovovať a rozširovať naše obzory, pričom chceme zostať verní našim rodinným hodnotám a uprednostňovať spokojnosť zákazníkov.

V spoločnosti LIVERO veríme, že každý dom rozpráva svoj vlastný príbeh. Sme tu, aby sme vám pomohli napísať ten váš s láskou, starostlivosťou a výrobkami, ktoré prinášajú radosť, pohodlie a štýl.

 

Adresa a otváracie hodiny skladu

Adresa skladu: U Stadionu 1881/10, Bruntál 792 01.

Pondelok - piatok: 8:00 - 15:00 hod. 

Viac informácií nájdete na stránke s mapou.

 

Začnite nakupovať
Livero SK